kooi wordt verwijderd uit adelaarshorst

De welbekende kooi in de Adelaarshorst gaat weg. Woensdag of donderdag wordt het plateau weggehaald. Tijdens het duel van Eagles met ADO zal de B-Side dus al niet meer worden opgezweept vanuit de kooi.

Dat meldt het Sfeerteam ADHD op haar website.

Volgens het sfeerteam is het besluit genomen na ‘veel positieve reacties maar ook veel negatieve reacties’. Bij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag kan er ‘een nieuwe start op het gebied van sfeer’ plaatsvinden in de Adelaarshorst.

De kooi wordt nog een poosje bewaard, omdat hij wellicht later nog van pas kan komen. “Maar eerlijk gezegd schatten wij deze kans nihil. Wij willen jullie bedanken voor de massale reacties en tot zondag”, besluit het sfeerteam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.