kind 5 zwaargewond na botsing olst

Het ongeluk gebeurde omstreeks 8.30 uur. De vrouw fietste met twee kinderen op de Van Limburg Stirumstraat richting het centrum. Het 5-jarige jongetje zat bij de vrouw achterop. Het tweede kind fietste zelf.

Door nog onbekende oorzaak begon de vrouw op de fiets te slingeren en kwam ze in aanrijding met een achteropkomende auto die bestuurd werd door een 45-jarige vrouw uit Olst. Bij het ongeluk raakte de vrouw op de fiets gewond. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het jongetje dat achterop de fiets zat, raakte zwaargewond. Hij is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere jongetje raakte niet gewond. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Getuigen die het ongeluk zagen gebeuren kunnen daarbij helpen. Mensen die iets hebben gezien wat van belang is, kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.