kerken tekenen samenwerkingsovereenkomst

In de Brugkerk in Lemelerveld werd op 18 januari onder de hoede van de Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld een gebedsdienst gehouden. Dit in het kader van de week van gebed voor eenheid van Christenen. Het vormde een prachtige inleiding voor het tekenen van een samenwerkings-overeenkomst tussen de kerken uit Lemele en Lemelerveld.

Hiermee willen de verschillende kerken hun gegroeide samenwerking een bindend karakter geven. De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Lemelerveld (Lichtbron) zal voorlopig nog als gast meedoen.

Een historisch moment. Daar waar landelijk de echte samenwerking nog wel eens in strikte regels blijft steken, hebben de plaatselijke bestuurders van de kerken in Lemele en Lemelerveld al vele jaren een praktische samenwerking gestimuleerd. Dit binnen de kaders waarvoor ze zelf verantwoordelijkheid dragen.

Na het zingen van het lied “I have a dream”, werd onder toezicht van de Raad van Kerken-voorzitter mw. Jenneke van Doesburg het convenant getekend door Ria Schuurman en Gert Jan Hallink namens de Ichtuskerk Lemele, Ria Henning en Willy Veltmaat namens de locatieraad H.Hart van Jezus Lemelerveld, Gerda van Beesten en Jan Rozendom namens de Brugkerk Lemelerveld en Ina Kampjes en ds. Teun Wendt namens de Lichtbron Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.