kerk heino hoopt op gewetensnood daders

“Waar anderen plezier hebben zitten wij met de schade,” stelt de kerk in een verklaring. “Afgezien van de enorme kosten. al gauw zo’n 200 euro per raampje, gaat het hier namelijk om speciaal antiek glas voor monumenten.” Daarnaast wijst de kerk op de kosten voor opbouw van steigers.

Er zijn deze dagen tal van mensen bezig met het opruimen, schoonmaken van de kerk. “En dan te bedenken wat we met dat geld ook hadden kunnen doen: pastoraat voor ouderen, zorg voor minima enzovoort.”

“De afsteker(s) worden vriendelijk bedankt. Oh, ja mocht je nog een geweten hebben, dan zal dat nu wel knagen. Het zou fijn zijn als je ook het lef hebt om niet alleen dit vuurwerk af te steken, maar jezelf ook bekend te maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.