kampeerdagen bij bravo vouwwagenwereld

De organisatoren Robin en Jolanda Brakel zijn hebben er weer heel veel zin in: “In onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. Dat is gemoedelijk, laagdrempelig en bovendien is de toegang gratis. Waarom zou je dan veel geld betalen voor dure, landelijke beurzen? We merken dat veel bezoekers deze presentaties en demonstraties aantrekkelijk en gezellig vinden. We kunnen nu al beloven dat er tijdens de zevende editie weer veel te genieten valt.”

Gratis vakantie

Wat de deelnemers allemaal gaan presenteren blijft nog even een verrassing. Wel is er voor de bezoekers een extra verrassing. Middels een leuke puzzel maken ze namelijk kans op het winnen van een veertiendaagse vakantie bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting. Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met diverse, uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal. Ook zijn er onder andere demonstraties op de Cobb barbecue door een professionele kok.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 januari. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop en een schminkartiest. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis.

Ommer Kampeerdagen

Wanneer: 23 t/m 25 januari

Waar: showroom Bravo Vouwwagenwereld,

Haarsweg 87-89 – 7731 HJ Ommen

Openingstijden:

vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur

zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

zondag: 11.00 tot 16.00 uur

Programma van de beurs: staging2.bravovouwwagenwereld.nl

Toegang: gratis

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.