jubileumfeest kbo heino druk bezocht

Vrijdagmiddag 16 januari hebben de leden van KBO Heino hun 40-jarig jubileum gevierd tijdens een feestelijke middag. Nadat de middag werd geopend met een Eucharistieviering in de R.K. Kerk, bijgewoond door ongeveer 200 leden, werd het feest voortgezet in zaal Oortwijn. Na ontvangst met koffie en gebak, verwelkomde de voorzitter de aanwezige leden en genodigden. Er werd kort teruggekeken op de afgelopen 40 jaar, maar ook werd er alvast naar de toekomst gekeken. Ouderen moeten meer omzien naar elkaar door alle veranderingen in de zorg. De KBO verandert mee en richt zich, naast ontspanning, steeds meer op belangenbehartiging en voorlichting.

De voorzitter van KBO Overijssel, de heer Ton van den Berg, verraste 2 oud-bestuursleden, mevrouw Doortje Offenberg en de heer Anton Wilms, met de zilveren KBO-speld. Samen hebben zij in een moeilijke tijd veel energie gestoken in het in stand houden van de vereniging.

Het bestuur tracht, door een gevarieerd jaarprogramma, de aandacht te trekken en dat resulteerde in een forse ledengroei tot 426 leden op dit moment. De middag werd voortgezet met live-entertainment van Inge Platte, die als non en schoonmaakster de lachers op haar hand wist te krijgen en daarna werd de middag afgesloten met een heerlijk buffet .

“Het mooiste cadeau dat onze leden aan de KBO kunnen geven is het aanbrengen van een nieuw lid”, aldus de voorzitter aan het eind van de middag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.