javier guzman in het hoftheater

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria. Op jonge leeftijd emigreerde hij samen met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst. In zijn derde studiejaar won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Na zijn afstuderen zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek.

Zes adembenemende avondvullende programma`s achterlatend, is dit zijn zinderende zevende. In zijn vorige voorstellingen, Delirium en Delirium II heeft Javier de grond gelijk gemaakt met onder andere zijn alcohol- en drugsverslaving. De cirkel is rond, het verleden geweest. Is alles al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn…

In de nieuwe voorstelling ‘Absurd Verlicht’ gaat Javier op jacht naar het nieuwe, verfrissende. Hij vertelt over het heden en werkt naar de toekomst met de intensiteit die het publiek van hem gewend is.

Zijn broer Emilio Guzman is eveneens cabaretier en winnaar van de Neerlands Hoop van 2014. Emilio staat op 28 maart ook in het HOFtheater, met zijn voorstelling ‘Een dunne dekmantel’.

De voorstelling van Javier Guzman vindt plaats op zaterdag 10 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 20 euro. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.