jans waarschijnlijk langer bij zwolle

Gedurende de conversatie werd er teruggeblikt op de tot nu toe zeer succesvolle periode samen en kwamen toekomstige ambitie aan de orde. Zowel de directie als trainer zijn zeer gemotiveerd om daar ook het komende seizoen 2015-2016 invulling aan te geven.

De komende weken worden de afspraken verder concreet gemaakt. Dit houdt in dat PEC Zwolle en Jans er op vertrouwen, de zo succesvolle samenwerking het komende seizoen te continueren.

PEC Zwolle wil de komende seizoenen doorgroeien naar een positie als stabiele middenmoter in de Eredivisie. De club richt de pijlen daarmee op een structurele plaats tussen plek 8 en 12 op de ranglijst. Om dit te realiseren dienen er zowel op financieel, organisatorisch als technisch vlak stappen gezet te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.