Home / archiefcentraal / jaar de bongerd begint met filmpremiere

jaar de bongerd begint met filmpremiere

Basisschool de Bongerd in Wijhe is maandag op bijzondere manier het nieuwe jaar begonnen. De afgelopen maanden zijn er, door een professioneel bedrijf, stukjes film over het schoolleven op de Bongerd opgenomen. Hoe er les gegeven wordt, waar de school goed in is , de plusklas, Engelse les bij de kleuters, werken met tablets en computers, Kanjerles.

Maandag was de première van de film. De rode loper was uitgerold en de kinderen, die tenslotte de hoofdpersonen waren, mochten tussen de koorden er over heen lopen, toegejuicht door ouders en leerkrachten. Binnenkort is de film op de websitewww.debongerdwijhe.nl te zien.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.