interactive muziekale introductie hafamo

Op 14 februari (Valentijnsdag) start de introductie van de muziekverenigingen in Ommen. Vorig jaar was deze cursus een groot succes. Meer dan 40 kinderen deden mee. Dit jaar starten we met een muziekfeest: Love tot make Music.

De kinderen die met de introductie starten, lopen mee met de jongste leerlingen van HaFaMO

Na kennismaking met instrumenten en het oefenen van een stukje, is er het traditionele pannekoekenmaal voor alle HaFaMO leerlingen (ca 100) samen in het Crescendogebouw. ’s Avonds wordt er een optreden verzorgd door alle leerlingen in verschillende ensembles in het gebouw van SDG.

De lessen starten op dinsdag 3 maart. De kinderen krijgen een echt instrument mee naar huis om te oefenen. Ze krijgen 6 lessen (elke week op dinsdag na school). Dat speelt zich af in het gebouw van de Bazuin. De leiding is in handen van een vakbekwame docent. Die wordt ondersteund door ervaren muzikanten van de verenigingen. Op 11 april, de bevrijding van Ommen, zullen de kinderen een eenvoudig slotoptreden geven in Ommen (plaats wordt later bekend gemaakt).

De opstap naar echte muziekles wordt op deze manier gemakkelijker gemaakt. Via een van de muziekverenigingen kan een kind in september op les gaan. Die lessen worden door de gemeernte gesubsidieerd, waardoor ze betaalbaar blijven.

Opgeven voor deze cursus kan via staging2.ommenkids.nl, tot 6 februari. De kosten bedragen in totaal slechts € 10,- (tijdens de cursus te betalen).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.