inschrijving sallands got talent geopend

De inschrijving voor talentenjacht Salland’s Got Talent is geopend. Alle inwoners van Salland krijgen hierbij de kans om hun talenten op het podium van het HOFtheater te vertonen.

Op zondag 22 maart (vanaf 15.00 uur) vindt de voorronde van Salland’s Got Talent plaats in het HOFtheater. Een jury beoordeelt de acts en selecteert welke van hen mee mogen doen aan de finale op vrijdag 24 april (vanaf 20.15 uur). Tijdens deze finale wordt er een jury- en een publieksprijs uitgereikt. De juryprijs bestaat uit diverse optredens in het HOFtheater en op Raalter festivals. Bovendien mag de winnaar een videoclip opnemen. De publieksprijs is een workshop voor het verder ontwikkelen van je talent.

Opgeven

Heb jij een talent en wil je dit aan heel Salland laten zien? Geef je dan op voor Salland’s Got Talent. Alle soorten talenten zijn welkom: van zang, dans en muziek tot aan acrobatiek, goocheltrucs of een cabaretoptreden. Leeftijd speelt hierbij geen rol. Ook maakt het niet uit of je alleen meedoet of met een groep.

Opgeven kan via het aanmeldingsformulier op de website van HOFinSalland: http://staging2.hofinsalland.nl/theater/salland-s-got-talent/ .

Belangstellenden, familieleden, vrienden; iedereen is welkom om de talenten aan te moedigen. Reserveer gratis kaarten voor de voorronde van Salland’s Got Talent via staging2.hofinsalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.