inschrijfdag glasvezel in heino

Het wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur in Zaal Oortwijn. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om kennis te maken met aanbod van de providers en uiteraard om in te schrijven.

Vrijwilligers en bestuursleden van SallandGlas zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over de planning, de organisatie en over de actuele discussie over de buitengebiedtoeslag in ondermeer Gelderland en de gemeente Hellendoorn.

Zowel de PB-en als SallandGlas rekenen op een grote opkomst. Het doel is dat 1 maart zestig procent van de mensen in het buitengebied zich hebben ingeschreven, zodat nog in 2015 kan worden begonnen met graven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.