Home / archiefcentraal / huldiging schietsport vereniging nieuwleusen

huldiging schietsport vereniging nieuwleusen

De voorzitter Dick van Berkum kon de volgende prijzen uitreiken: Luchtgeweer: D-klasse: Jans Keizer, B-klasse: Eddie Brinkman, A-klasse: Marinus Blok; Luchtpistool: A-klasse: Jan Kragt.

De Ben Mulder 50+ trofee is dit jaar gewonnen door Jans Keizer en de Albert Meijer trofee is dit jaar ook door Jans Keizer in de wacht gesleept. Deze trofee is voor de schutter met de meeste pluspunten ten opzichte van het voorgaande jaar. Ook werd een clubkampioen Kruisboog gehuldigd. De kampioen is Dick van Berkum. Verder werd in deze vergadering ook het zakelijke gedeelte afgewerkt. Schiet technisch gezien zijn er weer aansprekende resultaten geboekt. Dit is mede te danken aan de aandacht van enkele seniorschutters die de diverse (jeugd)schutters ondersteunde met tips en trucs.

Verder kon de wedstrijdsecretaris weer melden dat de inschrijving voor het recreatietoernooi weer is geopend en men kan zich via het formulier op de internet site www.schietsportnieuwleusen.nl aanmelden. Ook het kruisboogschieten wordt dit jaar weer in competitie verband voortgezet. Een ieder die mee wil doen kan vrijblijvend eens mee schieten op de Maandagavond vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.