hoe voelt het om astma te hebben

Hoe het voelt om astma te hebben? Dat hebben verschillende leden en oud-leden van Jeugd EHBO Raalte woensdagmiddag ervaren. Ze moesten namelijk een plastic zakje door een rietje opblazen. De opdracht was onderdeel van de informatiemiddag over astma.

De kinderen kregen informatie over de oorzaken van astma en hoe astma voelt. De heer Seckel van Apotheek Salland had allerlei inhalatoren meegenomen om de kinderen te laten zien wat er allemaal op het gebied van inhalatoren is en hoe die werken. De eenentwintig aanwezige kinderen kregen daarnaast uitleg over hoe je longen werken.

De oud-Jeugd EHBO’ers kunnen op 7 maart de geleerde stof nogmaals ophalen in een herhalingsles. Die les duurt van 09.30 uur tot 12.30 uur. Opgeven voor de herhalingsles kan via jeugd@ehboraalte.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.