hey poker je deadline nadert

Hey Poker, je deadline nadert. Of je even rap aan de oproep van Jeroen Doorgeest gehoor wilt geven. Weet je nog? In december voorzag je een container van Doorgeest Koeltechniek van jouw naam. Helemaal de verkeerde kleuren. Je hebt tot donderdag om er nog wat aan te doen.

Bovenstaande oproep is gericht aan de amateuristische graffiti-artiest die een koelcontainer van het bedrijf uit Heino van zijn ‘artiestennaam’ voorzag. In de nacht van zondag 21 op maandag 22 december werd de container in groen-geel voorzien van de naam ‘Poker’.

Jeroen Doorgeest zag daar wel een leuke actie in: Als de betreffende ‘artiest’ de container alsnog in bedrijfskleuren zou spuiten (aan drie kanten van de koelcel het logo en de huisstijl, inclusief mooie dame van Doorgeest Koeltechniek), zou Doorgeest geen aangifte doen.

Tot op heden gaf de ‘artiest’ geen gehoor aan de oproep. Daardoor moet Doorgeest mogelijk toch andere paden gaan bewandelen. “Als Poker donderdag nog geen gehoor aan de oproep heeft gegeven, ga ik aangifte bij de politie doen,” stelt Doorgeest. “Waarschijnlijk volgt hij slecht het nieuws, aangezien er nog geen enkele sportieve reactie van deze heer of dame is gekomen. Gezien de veroorzaakte schade zullen we ergens deze week aangifte moeten doen en is onze sportieve oproep aan dovemansoren gericht.“

Overigens biedt de nalatigheid van Poker wel mogelijkheden aan andere artiesten. “Echte kunstenaars, krijgen nu een kans,” stelt Doorgeest. “Wie laat zien dat hij of zij het beker kan dan die hobby-amateur, mag zich bij ons melden. Ik wil zelfs eventueel de benodigde materialen beschikbaar stellen.”

Wordt vervolgd…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.