heinose jeugd loopt uit voor piet paulusma

Niemand minder dan Piet Paulusma stond vrijdagavond op de kunstijsbaan in het centrum van Heino om het weer te presenteren. En dat bleef niet onopgemerkt. De Heinose jeugd liet deze kans niet lopen en kwam massaal naar de ijsbaan.

IJsclub Ter Heijne bestaat dit jaar zestig jaar en dat werd vrijdagmiddag en –avond gevierd op het Marktplein. Ook zaterdag 3 januari is het daar nog feest, van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt dan schaatsen op een kunstijsbaan. Er is een ruilbeurs voor tweedehands schaatsen en de Welkoop verkoopt nieuwe schaatsen. Voor de kinderen is er een springkussen.

Het feest wordt mogelijk gemaakt door de RegioBank, Erwin Otten Advies, Seine Wonen, Heino’s Winkeliers, Welkoop, Smulbaai, Kim van de Worp AH, Regel Schotman Reparaties en Pedicuren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.