hardbeatz in de leeren lampe

In De Leeren Lampe vindt deze zaterdag het Hardstyle concept Hardbeatz plaats. Het belooft een dampende en stampende avond te worden met de Serial Killers, Zentiments en Proteaz. De headliner van deze avond is Chain Reaction, alias Ben Jansen die zorgt voor een strakke set in zijn hometown Raalte.

Na zijn samenwerkingsverband met Crypsis bracht hij een prachtige solo track en was hij verantwoordelijk voor de officiële Emporium 2010 Anthem. De track ‘Lellebel’ wordt op elke hardstyle event gedraaid en biedt een goede basis voor een internationale carrière. Met optredens in Nederland en landen als Zweden, België, Frankrijk en Duitsland, maar ook Australië. In oktober 2013 werd een nieuwe samenwerking aangekondigd door het Minus is More label. Met de act genaamd Minus Militia staat ze als afsluitende act op Hardbass 2014. De samenwerking bestaat uit de DJ’s: Radical Redemption, Crypsis en Chain Reaction.

Line-up

Chain Reaction

Serial Killers

Zentiments

Proteaz

Minimale leeftijd 16 jaar

Entree: 6 euro

Tijden: 22.30 uur tot 3.00 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.