handbal overwetering laat weer punten liggen

Overwetering heeft opnieuw punten laten liggen in de Eerste Klasse en zijn bezig met een slechte reeks. In de afgelopen 5 speelrondes werd er maar één keer gewonnen. De dames speelden gisteren gelijk tegen laagvlieger Groesbeeks Glorie. Twee minuten voor tijd stond Overwetering nog twee doelpunten voor en leek de overwinning binnen handbereik. Maar mede door ongeconcentreerd spel en arbitrale fouten kwamen de dames uit Groesbeek toch nog langszij en namen daardoor nog één punt mee naar huis. De eindstand was na zestig minuten 14-14.

Door dit puntverlies lijkt Kwiek 3 de koppositie over te nemen van Overwetering. De Raalter dames staan nu nog maar twee punten achter en kunnen dus op gelijke hoogte komen, maar hebben een betere doelsaldo. Vandaag staat de wedstrijd tegen de hekkensluiter OVC op het programma voor de Raalter equipe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.