handbal kwiek 3 neemt koppositie over

In de Eerste Klasse heeft het derde van Kwiek de koppositie over van Overwetering dankzij een overwinning op hekkensluiter CVO. In Vaassen waren de Raalter dames met 16-25 te sterk en namen daarmee de twee punten naar huis. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op en bij rust was de stand dan ook nog maar 9-10 in het voordeel van Kwiek. Pas aan het eind van de wedstrijd konden de dames uitlopen en de overwinning met ruime cijfers binnenhalen.

De ploeg uit Raalte heeft nu evenveel punten als Overwetering, maar heeft een beter doelsaldo waardoor ze de kopposite hebben overgenomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.