handbal klink nijland kwiek loopt uit op concurrentie

Zaterdagavond heeft Klink Nijland Kwiek goede zaken met betrekking tot het kampioenschap. De Raalter wonnen gisteren avond, in de normaal gesproken lastige uitwedstrijd, met ruime cijfers van United Breda. Na 60 minuten spelen stond er 22-27 op het scorebord en was de buit binnen.

In de andere wedstrijd liet concurrent Borhave punten liggen tegen Aalsmeer. De uitslag was 28-28 en daardoor loopt Klink Nijland Kwiek één punt uit en staan met nog zes wedstrijden te gaan vier punten voor op Borhave. Volgende week nemen de Raalter dames het op tegen FIQAS Aalsmeer. Over twee weken staat de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Dan moeten de dames uit naar Borhave .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.