handbal haarle verliest van bdc

Vandaag stond de wedstrijd tegen Auto Smeeing/BDC op het programma. De thuiswedstrijd eindigde in een gelijk stand, en vandaag begonnen de dames dan ook met veel vechtlust om de wedstrijd te gaan winnen. Alleen liep het niet zoals Haarle/ Auto Service het wou hebben. De dames begonnen niet scherp en zagen al snel dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden. Met rust stond het 17-14 in het voordeel van BDC.

“BDC liep te makkelijk langs ons heen waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. Een snelle omschakeling volgde, een aanpassing in onze verdediging en betere aanvallen zorgden ervoor dat we weer aansluiting bij BDC konden vinden.” Marlijn Besten van Haarle over de eerste helft.

In de tweede helft ging het gelijk op tussen beide teams, maar mede door tijdstraffen lukte het Haarle niet om de wedstrijd te kantelen. De dames verloren uiteindelijk de wedstrijd met vijf doelpunten verschil waardoor er een 29-24 op het bord verscheen voor BDC. Haarle staat op dit moment op een negende plek met één punt minder dan Fortissimo2 en een wedstrijd minder uitgespeeld.

doelpuntenmakers Haarle

Christy van Breen 5,

Leonie Vloedgraven 3,

Sandra Heerink 3,

Inge Zwijnenberg 4,

Iris Kemper 2,

Elien Spijkerman 2,

Darlene Cents 3,

Marlijn Besten 2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.