Home / archiefcentraal / handbal broekland wint ruim van ha stu

handbal broekland wint ruim van ha stu

Broekland Nijhof heeft gisteren met ruim verschil gewonnen van hun opponent uit Nijmegen. De dames begonnen de wedstrijd uitstekend en stonden al snel met 5-0 voor. Deze voorsprong gaven ze voor de eerste helft niet weg en stonden dan ook terecht met 14-8 voor met de rust.

In de tweede helft gingen ze verder waar ze eindigden en dat was scoren. Met mooie aanvalscombinaties behielden ze de voorsprong en konden aan het eind de wedstrijd rustig uit spelen. Na 60 minuten spelen stond er 26-19 en was de buit binnen. Broekland revancheerde hier zich zelf mee, want in de eerste wedstrijd werd er met 1 doelpunt verschil verloren. Volgende week staat de derby tegen SDOL op het programma.

Scores:

Rowy Tuïnk 3x

Lauri Kortenhorst 4x

Silke Hemels 2x

Karlien Nijenkamp 7x

Lesley Herder 4x

Jill Bannink 2x

Sophie van der Fels 2x

Anniek Poppe 1x

Kaylee Henning 1x

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.