handbal broekland maatje te groot voor heino

Zondagmiddag stond er in de Eerste Klasse de derby tussen Broekland en Heino op het programma. Broekland was de sterkste van de twee en won ruim met 26-33. In de eerste helft liepen de dames al snel uit en was de wedstrijd al met de rust gespeeld. De ruststand was 7-17 .

In de tweede helft kwam Heino wel beter in de wedstrijd, maar doordat de achterstand al zo enorm was konden de dames uit Heino de wedstrijd niet meer ombuigen en verloren ze uiteindelijk met zeven punten verschil.

Scores Broekland :

Lesley Herder 9x

Silke Hemels 4x

Karlien Nijenkamp 5x

Lauri Kortenhorst 2x

Anniek Poppe 2x

Rowy Tuïnk 1x

Jill Bannink 4x

Sophie van der Fels 2x

Sharon Neulen 4x

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.