haarle speelt een wedstrijd zonder einde

Zaterdagavond stond de belangrijke wedstrijd tegen HVBS op het programma. Als we deze wedstrijd wisten te winnen zouden we twee plaatsen stijgen in de ranglijst. Tijdens het warmlopen werd duidelijk dat HVBS een andere samenstelling had dan tijdens de gewonnen thuiswedstrijd. We wisten daarom dat we er hard voor moesten knokken om de punten mee naar huis de nemen. ( Ingestuurd door Marlijn Besten van Haarle/ Auto Service

De wedstrijd begon gelijk op, HVBS ging vaak in de break omdat wij fouten maakten. Dit wisten we later te herstellen. In de laatste periode raakten wij weer even de grip op de wedstrijd kwijt. We keken tegen een kleine achterstand tijdens de rust, 9-8.

In de tweede helft liep HVBS nog even iets uit, waarna wij weer goed terugkwamen tot een stand van 14-13. Toen viel het licht uit aan één kant van de zaal. Na lang wachten, wikken en wegen is er besloten om de wedstrijd op een ander moment voort te zetten. Wanneer dit wordt is nog onbekend. Wordt vervolgd….

Scores:

Christy van Breen 3, Sharon Verschoor 3, Anique Besten 2, Leonie Vloedgraven 1, Sandra Heerink 1, Inge Zwijnenberg 1, Iris Kemper 1, Elien Spijkerman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.