gratis dance album met muziek uit de regio

Het nieuwe label NRGTC lanceert 13 februari een gratis album, in samenwerking met Pallet party, dance evenement in de Leeren Lampe. Op dit album komen in totaal 19 tracks te staan. Producers die zich eerder hebben ingezet voor Pallet party zijn benaderd of zij willen deelnemen aan dit album. Het album is vanaf 13 februari gratis te downloaden op NRGTC.Bandcamp.com.

NRGTC

NRGTC is een idee van twee initiatiefnemers uit de regio Raalte, die beide actief zijn met het organiseren van evenementen in de regio en als dj. Beiden zijn ook actief binnen de organisatie van PalletParty, waar het idee voor een label is ontstaan. PalletParty werkt voornamelijk met elektronische muziekstijlen, een verzamelalbum om (regionale) dansmuziek te bundelen leek de organisatie een goed idee.

Tracks

Het album wordt een compilatie album, met track van producers uit heel Nederland. Dit zijn voornamelijk artiesten uit het oosten. Denk aan Hip Hop uit Holten (H#E#C#K), hardstyle uit Raalte (Sick Sense), Tech- House uit Luttenberg (Melloww), en van Rap uit Nijverdal (De Pioniers) tot aan Techno uit Amsterdam (Flaes).

Toekomst

De visie van het label is om meerdere keren per jaar een gratis album uit te brengen. Enkele releases middels de betaalbare kanalen wordt niet uitgesloten. Wil je meer weten of wil je een track insturen? Mail naar NRGTC.info@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.