Home / archiefcentraal / gratis concert muncks en nieuwe stempel

gratis concert muncks en nieuwe stempel

The Muncks

The Munks staat voor pop en funk met rock- en jazzelementen. Deze band, opgericht in 2013, is jong en zit vol talent en idealen. The Muncks won in 2014 Salland’s Got Talent. In het zelfde jaar zetten ze het buitenpodium van het UITfestival Salland op stelten en speelden ze in de kleine zaal van Hedon in Zwolle. Vier man sterk staan zij op het podium: Basgitarist Ilias Kerkeni, gitarist Melvin van Weert, drummer Dirck Kroes en zanger/toetsenist Ritske van der Heide.

De Nieuwe Stempel

Deze band uit Raalte is sinds 2010 actief en is winnaar van de Wraak van Salland 2012 en de Rabo Music Rally in 2013. De Nieuwe Stempel combineert hiphop met funk, rock en pop. De combinatie van verschillende muziekstijlen die De Nieuwe Stempel hanteert zorgt voor een pakkende, aanstekelijke en zeer eigen stijl. Er zijn voornamelijk nederhop, hardrock en alternatieve invloeden terug te horen. De Nieuwe Stempel bestaat uit vier heren: hoofdvocalist Bryan de Pina, basgitarist en vocalist Bart Hamelink, drummer Seb van Dijk en gitarist en vocalist Sevak Manokian.

Het concert van The Muncks en De Nieuwe Stempel vindt plaats op zaterdag 17 januari om 21.00 uur in het HOFtheater. De entree is gratis. Bezoekers die zeker willen zijn van een plaats in de zaal kunnen zich opgeven voor de gastenlijst door hun contactgegevens te sturen naar info@hofinsalland.nl .

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.