gelukkig hebben we de witte fotos nog

Dat werd massaal gedaan en hier vind je een selectie van de foto’s.

Je ziet onder andere foto’s van Agnes Bouwhuis, gemaakt aan de Langhorstweg in Broekland, en een foto van Vanessa in de buurt van het Fransiscushof in Raalte. Ook Henry Borkent maakte foto’s in het bos bij Broekland. Ellen Klein Hofmeijer stuurde een foto van een mooie sneeuwpop in Averlo, Jenne van der Velde stuurde een foto van een geslipte auto in Beerze en André Slotman maakte weer een prachtige winterse serie in Ommen. Diny Jansman maakte een mooie fotoreportage in het Boetelerveld.

Ook uit het Ommerbos kwamen foto’s. Anita Wijnhoud stuurde prachtige, gedetailleerde foto’s met hele mooie kleuren. Jorien Terlouw maakte vanuit de auto mooie winterse foto’s op de Ommerweg van Ommen naar Den Ham.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.