geldautomaat broekland blijft zitten waar hij zit

Broekland hoeft niet bang te zijn dat Rabobank de geldautomaat op het Bouwhuisplein in het dorp weghaalt. We kregen vanuit Broekland een mailtje met de vraag of Rabobank de automaat niet weg zou halen, net zoals in Luttenberg een tijdje terug gebeurde.

Dat vroegen we even na bij de Rabobank. Het antwoord was simpel: “Nee, die geldautomaat blijft gewoon zitten,” laat een woordvoerder van de bank weten. De geldautomaat in Luttenberg zat onder een woonruimte. Dat is in Broekland ook het geval. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren als er bijvoorbeeld een plofkraak wordt gepleegd.

De woordvoerder van de bank legt het verschil met de situatie in Luttenberg uit. “In Luttenberg konden we geen bouwkundige aanpassingen doen om de veiligheid van de bewoners boven de automaat te verbeteren. In Broekland is dat wel het geval en daarom is de automaat in Broekland geen punt van discussie.”

Overigens wijst de woordvoerder van de bank nog wel op de mogelijk om geld op te nemen in de Coop-supermarkt in Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.