familie wassink wint weekend barcelona

Een weekendje Barcelona, dat kreeg de familie Wassink afgelopen vrijdag uitgereikt door Henny Brouwer en Truus Hoonhorst namens Ondernemersvereniging Go Olst. Het Schalkhaarse echtpaar was voor de aanschaf van een paar dameslaarzen naar Olst gekomen.

“Ik kom voor laarzen en schoenen altijd naar Olst, het bevalt hier goed. Vervolgens winnen we een prijs met dat ene bezoek en dan ook nog de hoofdprijs! Dat zijn wel hele mooie laarzen geworden,” aldus de gelukkige winnares. De dames Brouwer en Hoonhorst organiseerden de decemberactie en zorgden voor mooie prijzen.

“Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers. Naast prijzen, zoals een boormachine, kappercheque, televisie en bloemen, zorgde de Ondernemersvereniging voor een aantal cadeaubonnen variërend van vijfentwintig tot honderd euro, te besteden bij de Go-leden. Dat zorgde ervoor dat we heel veel prijswinnaars hadden. Het is ook leuk dat een echtpaar van buiten Olst de prijs heeft gewonnen. Dat betekent dat het Olster centrum ook voor de regio voldoende aantrekkingskracht heeft.”

Voor de meeste aanwezigen was hun prijs een verrassing en dat leverde leuke reacties op. Van “Niet verwacht,ik heb maar één kaartje ingeleverd en dan heb ik nog een prijs” tot “Ik win nooit iets”, alle prijswinnaars waren enthousiast. Na de prijsuitreiking werden alle aanwezigen op de foto gezet.

“Ook deze decemberactie was echt een succes. De deelnemende winkeliers waren zeer enthousiast. Olst is duidelijk aantrekkelijk voor het winkelend publiek, er was veel gekocht in Olst, want we hadden een ongelofelijke hoeveelheid kaartjes. Dat voelt goed. Als winkeliers doen wij ons uiterste best om het Olster centrum op de kaart te zetten. Een dergelijke actie helpt daar goed bij, dat blijkt maar weer als de hoofdprijs iemand buiten Olst gaat. Daar zijn we hartstikke blij mee”, aldus het organiserende duo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.