facebookgroep ontevreden vodafoneklanten

Een groep ontevreden Vodafone-klanten uit Raalte heeft een Facebookgroep met de naam ‘Probleemhoek 0572’ opgericht. Ze klagen dat ze al dagen last van een storing hebben, maar ook dat Vodafone de klachten niet eens erkent.

“Sinds vorige week dinsdag heb ik al geen mobiel bereik in een groot deel van Raalte. Vodafone neemt klanten en klachten niet serieus, ze zijn zo vaak en door meerdere mensen gebeld met de klacht. Ze zeggen doodleuk dat er geen storingen zijn,” stelt een van de Raaltenaren die al dagen zonder mobiel bereik zit.

Na verluidt gaat de storing ook klanten van ZiggoMobiel aan, omdat zij ook gebruik maken van het Vodafone-netwerk.

Overigens lijkt de telecomprovider de storing sinds maandag wel te erkennen. “Op dit moment is er een verstoring op ons mobiele netwerk in deze omgeving,” schrijft Vodafone op haar site. “We doen ons best de storing zo snel mogelijk op te lossen, maar hiervoor is helaas geen verwachte oplostijd beschikbaar.”

Je vindt de Facebookgroep hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.