Home / archiefcentraal / expositie jan hendriks in de haenehof

expositie jan hendriks in de haenehof

Jan Hendriks, lid van kunstkring Raalte, exposeert tot 9 april zijn werk in de Haenehof in Raalte. Het thema van de expositie is ingetogen. Op al zijn werken zijn vrouwen te zien die door hun houding uitdrukking geven aan dit gevoel.

Jan schildert meestal op paneel met een ondergrond van zand in allerlei vorm, grootte en kleur. Door deze structuur kan hij zowel heel dun schilderen, zodat zijn werken een aquarelachtig karakter krijgen of juist heel pasteus zodat er meer body aan het schilderij gegeven wordt.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.