erik veldkamp voorzitter bergklanken

Muziekvereniging De Bergklanken Luttenberg heeft een nieuwe voorzitter. Na ruim 6 jaar heeft Riet Koggel haar voorzittershamer overgedragen aan Erik Veldkamp. In de zes jaar onder Koggel veranderde veel bij De Bergklanken. Een andere dirigent en instructeur, een nieuwe oefenruimte in Elckerlyc en de nieuwe stijl van De Bergklanken.

Erik Veldkamp is een ervaren bestuurder en heeft zijn diensten binnen de vereniging (en andere verenigingen/stichtingen) al bewezen. Na acht jaar actief onderdeel te zijn geweest van het bestuur, kun je wel zeggen dat hij alle ins en outs van de vereniging kent.

Kijk op staging2.debergklankenluttenberg.nl of staging2.facebook.com/muziekvereniging.luttenberg voor de contactgegevens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.