emily poppe bedrijfsleider sporthal dalfsen

Emily Poppe is sinds dit jaar bedrijfsleider van de vernieuwde Trefkoele+. Het was bij de openingsactiviteiten van de vernieuwde Trefkoele+ al bekend gemaakt : Wim Heerink, hét gezicht van de Trefkoele, zal in de loop van 2015 met pensioen gaan. Tot aan zijn pensionering medio 2015 zal Wim Heerink als adviseur van het bestuur van Trefkoele+ optreden.

Emily Poppe is 45 jaar en afkomstig uit en woonachtig in Raalte. Emily komt niet alleen uit een echte horecafamilie maar heeft als leidinggevende ervaring in de recreatie en in de zakelijke en commerciële dienstverlening.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.