einde voor kooi in adelaarshorst dreigt

De kooi in één van de palen voor de B-Side in het stadion van Go Ahead Eagles dreigt te verdwijnen. Donderdagavond bereikte de leden van het Sfeerteam ADHD het bericht dat de ‘paalman’ er mee stopt en de kooi vervolgens moet worden verwijderd. Dat meldt Sfeerteam ADHD op haar website.

Volgens het sfeerteam is het nog maar de vraag of de kooi er de volgende thuiswedstrijd nog hangt. Er zijn zelfs al plannen om de welbekende kooi een plekje in het nieuwe Eagles-museum te geven. Maar daar wil het sfeerteam momenteel nog helemaal niet aan denken. “Wij van het Sfeerteam vinden de kooi namelijk sfeerverhogend. Daarom willen wij graag jullie mening weten!”, luidt de stelling op de website.

Sfeerteam ADHD voegt daar wel direct een kanttekening aan toe. “Wij willen alleen dat de kooi blijft, mits er een waardige vervanger is. Blijkt deze er niet te zijn, dan kan de kooi er wat ons betreft ook af.”

Veiligheid

Het team geeft aan dat de kooi destijds is geregeld door het sfeerteam met een financiële bijdrage van de Supportersvereniging. “In de notulen van de Supportersraad is te lezen dat de kooi het beste kan worden verwijderd. De reden is te vinden in punt 10. Veiligheid. Daar zijn wij het als dus sfeerteam niet mee eens.”

Het sfeerteam wil nu graag van haar medesupporters weten hoe zij tegen deze kwestie aankijken. Moet de kooi blijven of niet? Zij roepen iedereen op zijn of haar mening te geven via Facebook, nieuwsbrief@sfeerteamadhd.nl of Twitter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.