een dagje uit met showkorps amicitia

‘Een dagje uit’ is dit jaar het thema van de uitvoering van Showkorps Amicitia Boerhaar. Deze uitvoering wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 januari in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

Zoals gebruikelijk zal showkorps Amicitia weer zorgdragen voor een spetterende uitvoering met veel muziek, dans en een klein vleugje theater. Zoals het thema al aangeeft neemt Amicitia het publiek mee op een dagje uit.

Dit dagje uit wordt weergegeven door de verschillende muziek en dans.

Met titels als Life is a rollercoaster, Tsunami, Hey brother, Zuurstok, Pompeï, Timber en vele andere swingende nummers zal Amicitia het publiek mee op stap nemen. Er wordt in de programmering zelfs gesproken over pratende schoenen, wat dit inhoudt? Kom dit zelf beleven tijdens de uitvoering van Showkorps Amicitia Boerhaar.

Op zaterdagavond begint de uitvoering om 20.00 uur, op zondagmiddag begint de uitvoering om 14.00 uur en deze is mede bedoeld voor de kinderen die deze uitvoering ook willen bijwonen. Op deze middag zullen ook de leerlingen van de blokfluitgroep optreden.

Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl, u mag ook bellen met het secretariaat 0570-521671.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.