drum en brass kids gaat door op scholen

De workshops ‘Drum & Brass Kids’ op de Lemelerveldse basisscholen, verzorgd door muziekvereniging Polyhymnia, zijn ook in 2014 weer een succes gebleken. Dit blijkt uit het enthousiasme van de kinderen en het aantal nieuwe leerlingen bij de verenging. Daarom gaat muziekvereniging Polyhymnia ook in 2015 verder met deze workshops.

“Dit jaar gaan we van start op de Regenboog school. Na de introductie les op school gaan de leerlingen vier weken lang in de repetitieruimte van Polyhymnia experimenteren en oefenen op blaas- en slagwerkinstrumenten. Na het keuzemoment met welk instrument de leerling verder wil gaan vinden de voorbereidingen plaats voor het slotconcert. Dit slotconcert is voor de ouders en de leerlingen van groep 1 tot en met 4. Het wordt gehouden op woensdag 4 februari om 11.00 uur in de repetitieruimte van Polyhymnia.”

Na het slotconcert kunnen de leerlingen acht gratis proeflessen volgen op een instrument dat geïntroduceerd is tijdens de workshops. Deze lessen worden gegeven door professionele docenten. Nu kan de muzikant in wording lid worden van de vereniging en zijn of haar talent verder vorm gaan geven. “Wij wensen de kinderen van de Regenboogschool heel veel succes, maar vooral veel plezier met muziek maken!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.