dauwpop en rabobank zoeken muziektalent

Geïnteresseerde bands uit Overijssel kunnen zich via staging2.dauwpop.nl opgeven. In de komende maand kiest de organisatie een vijftal bands uit die op zaterdag 11 april in de gratis toegankelijke finale zullen spelen. Deze finale vindt plaats in de Lantaarn in Hellendoorn.

Tijdens de finale zal een winnaar worden gekozen door een professionele jury, bestaande uit verschillende vertegenwoordigers uit de muziekwereld. De winnaar wint het volgende prijzenpakket: Een spot op het King King podium op Dauwpop, een dag studiotijd bij Hillroad Records in Luttenberg, een supportshow in grote zaal van Metropool Hengelo, een professionele fotoshoot door Fotopartners Zwolle en een workshop door Frank Satink (programmeur verschillende festivals en eigenaar van platenlabel Goomah Music).

Opgave is mogelijk tot en met zaterdag 28 februari 12.00 uur via staging2.dauwpop.nl . Hierna zullen de organisatie van Dauwpop en Rabobank West Twente een vijftal finalisten selecteren. Op de website van OverUIT (staging2.overuit.nl) zal 12 maart een stemmodule verschijnen waar fans kunnen stemmen op hun favoriete finalist. Deze stemmen worden meegenomen in het jury oordeel.

Vorige edities was de wedstrijd een groot succes met jaarlijks ruim 60 aanmeldingen, een volle Lantaarn en duizenden stemmen.

De voorverkoop voor Dauwpop is al begonnen via staging2.dauwpop.nl. Tickets kosten 47,50 euro (excl. servicekosten) per stuk. Een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost 12,50 euro (excl. servicekosten). Overnachten op Dauwpop Campsite is ook weer mogelijk, een campingticket kost 15 euro (excl. servicekosten).

Op Dauwpop treden onder meer Anouk, Kensington, dEUS, Masters of Reality, Dotan, Typhoon, Foxygen, Magnus, John Coffey, CW Stoneking, Dead Moon, King Khan & The Shrines , Paceshifters, Afterpartees, Pauw, FeestDJRuud, Cookachoo, The Million Plan en   Doppelgang op. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.