daders overval wijhe in april voor rechter

De verdachten van de woningoverval die in maart 2014 aan de Dijk in Wijhe gepleegd werd, moeten zich op 21 en 23 april voor de rechtbank in Zwolle verantwoorden. Afgelopen dinsdag werd bepaald hoe de zaak er inhoudelijk uit gaat zien, tijdens een zogeheten regiezitting.

De drie mannen die verdacht worden van de overval op 11 maart 2014 op twee bejaarde broers uit Wijhe moeten zich in april voor de rechter verantwoorden. De verdachten zijn een 29-jarige man uit Deventer, een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige man uit Nijmegen.

Op 11 maart 2014 werden de twee broers van (destijds) 82 en 85 jaar oud werden op een laffe manier overvallen in hun woning. De buit bestond enkel uit een paar tientjes. De daders bedreigden de slachtoffers met een vuurwapen en eisten onder meer geld. De twee slachtoffers werden flink mishandeld door de overvallers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.