dadema volgt heeren mannenmode op

Martijn Dadema, de nieuwe burgemeester van Raalte, is deze maand tweetkonte. En daar zijn we blij mee. We zijn benieuwd of we hem via de social media-uitingen beter gaan leren kennen.

De heeren

En dan De Heeren Mannenmode, onze tweetkonte die het jaar uitluidde: de eerste tweetkonte zonder foto in z’n profiel, maar met een logo. Een wat commerciëlere invulling natuurlijk. Interessant om eens te zien hoe dat gaat. De eerste tweet als tweetkonte op 1 december was die over de broekendeal: 2e broek half geld.

Natuurlijk mooi dat twitter een platform biedt om dat te delen. Maar het is niet alleen commercie wat de klok slaat. Ook goede retweets over bijvoorbeeld gladheid op de weg, de stand bij Rohda Raalte, het nieuwe voetbalcompetietieschema en algemene tweets over de retail in Nederland.

En ook leuk om te lezen: links naar krantenartikelen over de populariteit van Overijssel bij vakantiegangers. We leren de twitteraar achter dit account dus wel een beetje kennen. Misschien wel de leukste tweet ging over kerstboom thuis. Die was klaar, ”morgen verder in de winkel. Misschien nog wel leuker’’.

Daar houden we van op twitter. Het gezicht achter de ondernemer. Hij werkt niet alleen, maar kijkt ook graag darts. Dat er ook een mens achter zit is toch wat we willen weten. En als hij dan af en toe nog een leuke aanbieding heeft: dan komt de aankoop vanzelf.

Misschien nog een nabrander: iets minder hashtags gebruiken zouden wij zeggen #mode #hangers #kerst #raalte… dat mag ietsje minder. Daarvoor in de plaats wat meer algemeen mode-advies en we zijn helemaal tevreden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.