charlie hebdo minuut stilte in raalte

De gemeente Raalte houdt donderdagavond een stil protest tegen de aanslag die gisteren in Parijs is gepleegd. Raalte nodigt inwoners uit om donderdagavond een bijeenkomst in het gemeentehuis bij te wonen, om 18.00 uur wordt er een minuut stilte gehouden.

“De schok en verontwaardiging over de terroristische aanslag die gisteren in Parijs plaatsvond is ook in ons land groot. We voelen een grote betrokkenheid bij de slachtoffers, de Parijzenaren, de pers en de politie,” aldus de gemeente in een persbericht.

Om 18.00 uur houdt Raalte een minuut stilte. Daarna zal burgemeester Dadema een persoonlijke reactie geven op deze afschuwelijke gebeurtenis. De bijeenkomst sluit om 18.30 uur.

Inwoners kunnen tijdens de bijeenkomst hun steun betuigen en een statement ondertekenen tegen deze aanslag op de vrijheid van meningsuiting. Dit wordt opgestuurd naar burgemeester Anne Hidalgo van Parijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.