Home / archiefcentraal / charlie hebdo minuut stilte in raalte

charlie hebdo minuut stilte in raalte

De gemeente Raalte houdt donderdagavond een stil protest tegen de aanslag die gisteren in Parijs is gepleegd. Raalte nodigt inwoners uit om donderdagavond een bijeenkomst in het gemeentehuis bij te wonen, om 18.00 uur wordt er een minuut stilte gehouden.

“De schok en verontwaardiging over de terroristische aanslag die gisteren in Parijs plaatsvond is ook in ons land groot. We voelen een grote betrokkenheid bij de slachtoffers, de Parijzenaren, de pers en de politie,” aldus de gemeente in een persbericht.

Om 18.00 uur houdt Raalte een minuut stilte. Daarna zal burgemeester Dadema een persoonlijke reactie geven op deze afschuwelijke gebeurtenis. De bijeenkomst sluit om 18.30 uur.

Inwoners kunnen tijdens de bijeenkomst hun steun betuigen en een statement ondertekenen tegen deze aanslag op de vrijheid van meningsuiting. Dit wordt opgestuurd naar burgemeester Anne Hidalgo van Parijs.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.