cda start zaterdag provinciale campagne

De CDA-campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten en de Waterschappen in Overijssel wordt zaterdag 17 januari afgetrapt. Dit gebeurt na de algemene start van de CDA-campagne door partijleider Sybrand Buma, samen met de CDA-lijsttrekkers van de provincies, tijdens een manifestatie op het Raadhuisplein in Apeldoorn.

De manifestatie duurt van 13.00 tot 14.00 uur. Aansluitend vindt de CDA nieuwjaarsreceptie plaats. Na deze bijeenkomst start ook de campagne voor het CDA in de provincie Overijssel. Eddy van Hijum, lijsttrekker voor het CDA Overijssel, zal het boegbeeld zijn voor de campagne en zal mede zichtbaar worden met de campagne tekst: ‘Gewoon Eddy. Goed voor Overijssel!’.

Op de website van het CDA Overijssel (staging2.cda.nl/overijssel/verkiezingen/) staan inmiddels de vastgestelde verkiezingsprogramma’s voor de Provinciale Staten, het Waterschap Groot Salland en het Waterschap Reest en Wieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.