cda minister laat raalte in de steek

Het CDA Raalte reageert zeer verbolgen op de beslissing van minister Schultz van Haegen om voorlopig geen geld vrij te maken voor de aanpak van Kruispunt Bos. De partij stelt dat de minister Raalte in de steek laat. “Dit besluit is zeer slecht voor de leefbaarheid van Raalte-dorp en Raalte-noord en voor de bedrijvigheid voor Salland en de rest van Overijssel,” oordeelt de Raalter CDA fractie.

“Vele Raalternaren hebben zich jaren ingezet om plannen te maken en voorstellen te doen om de financiering rond te krijgen. We zullen al het mogelijke in het werk stellen om de beslissing van het kabinet te veranderen. Met bovengenoemde beslissing van de minister in het achterhoofd zal Raalter CDA fractie de komende dagen het College van B&W aansporen haast te maken met een strategie richting de Tweede Kamerfracties,” laat de partij weten. “De CDA fractie in Raalte zal dit ook vol energie blijven doen en roepen onze collega’s in de gemeenteraad op dit voorbeeld te volgen richting hun eigen landelijke fracties.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.