cartoonist leo kemper silence

Leo Kemper uit Haarle levert met enige (on)regelmaat cartoons aan voor onze website en krant. Als cartoonist vroegen we hem zijn gevoelens over de aanslag in Parijs te uiten. Waar hij mee kwam? Niet met woede, niet met bloed. Nee, Leo tekende in stilte de stilte. “Eén minuut stilte zal nog lang naklinken,” stelt hij.

Hij stuurde ons een potloodtekening met het woord Silence. Niet alleen Engels, maar ook Frans voor stilte. De letters in de tekening werpen hun schaduw vooruit, zelfs deels over de roos in het midden van de tekening.

Heb jij ook een tekening of tekst gemaakt waarin je je gevoelens uit? Deel die gerust met ons. Je kunt onder dit artikel reageren, maar je kunt ook naar de redactie mailen: redactie@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.