burgemeester leest voor in volle bieb

Burgemeester Dadema heeft vrijdagmorgenu it het prentenboek van het jaar, Boer Boris gaat naar zee, voorgelezen. Hij deed dat in een met ruim zestig peuters gevuld jeugdhoek in de bieb, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. De peuters werden door de burgemeester bij het verhaal betrokken, ze leefden mee met alles wat Boer Boris meemaakte onderweg naar zee.

Na het voorlezen werden de kinderen getrakteerd op een krentenbol en iets te drinken. Het BoekstartVoorleesuurtje is elke vrijdag van 9.30 uur tot 10.30 uur te bezoeken door ouders met hun kindjes tot en met 3 jaar. Vrijwilligers lezen dan voor en er is tijd om ervaringen op het gebied van voorlezen uit te wisselen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.