Home / archiefcentraal / burgemeester leest voor in volle bieb

burgemeester leest voor in volle bieb

Burgemeester Dadema heeft vrijdagmorgenu it het prentenboek van het jaar, Boer Boris gaat naar zee, voorgelezen. Hij deed dat in een met ruim zestig peuters gevuld jeugdhoek in de bieb, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. De peuters werden door de burgemeester bij het verhaal betrokken, ze leefden mee met alles wat Boer Boris meemaakte onderweg naar zee.

Na het voorlezen werden de kinderen getrakteerd op een krentenbol en iets te drinken. Het BoekstartVoorleesuurtje is elke vrijdag van 9.30 uur tot 10.30 uur te bezoeken door ouders met hun kindjes tot en met 3 jaar. Vrijwilligers lezen dan voor en er is tijd om ervaringen op het gebied van voorlezen uit te wisselen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.