bouwstenen van penninks voor wethouder

SallandWonen heeft in de regio al veel mooie projecten gerealiseerd en op prominente plekken gebouwd. Als ‘bewijsvoering’ verwijst de corporatie graag naar bijzondere woningbouwprojecten in Raalte (Blekkerhoek), Olst (Olsterhof), Wijhe (Wijhezicht) en Heino (De Haere). Deze zijn nu ook in film, foto’s en tekst te zien via de speciale website kwaliteit.sallandwonen.nl .

“In Olst en Wijhe hebben we bijvoorbeeld in parken gebouwd en dat heeft ontegenzeggelijk een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Dat is onze mening, maar ook de bewoners zijn bijzonder enthousiast. Dat is ook de reden dat we altijd op zoek zijn naar samenwerking. Met de gemeente, met omwonenden, met inwoners en met potentiële bewoners”, stelt Penninks die rekent op een vervolg van de mooie serie met onder meer het gemeentehuis in Heino en het Burgemeesterskwartier in Raalte.

Wout Wagenmans kon de actie van SallandWonen wel waarderen. “In algemene zin liggen de corporaties zwaar onder vuur. In dat licht is het goed om naar buiten te treden en te laten zien wat je doet”, aldus de wethouder die er aan toevoegde de toekomst van het Burgemeesterskwartier met vertrouwen te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.