bosch trots op je zal het maar hebben

Direct na de uitzending van het BNN-programma Je Zal Het Maar Hebben wordt Raaltenaar Koen Bosch overspoeld met reacties. De algemene mening: Je kwam precies zo over zoals je bent. Altijd vrolijk en heel veel plezier in het leven.

Ook Bosch laat op zijn Facebook weten blij te zijn met het resultaat. “Wanneer kleine momenten grote waarde brengen, zullen grote momenten het kleine weer herinneren! Vol spanning, niet wetend wat er exact allemaal uitgezonden zou worden, ben ik erg trots op het resultaat! Ik wil iedereen wel een berichtje doen, maar het zijn er echt gigantisch veel dus doe ik het even op deze manier. Bedankt!”

In de aflevering, waarin ook het verhaal van Shanne Ebbeling met een cavernoom in haar hersenstam, naar voren komt, laat Bosch presentator Tim Hofman zijn leven zien. Zo gaan de twee een dag werken op Camping Heino, waar Koen werkt in het animatieteam en racen ze op de quad van Koen door Raalte-Noord. Ook komt de cameraploeg kijken bij Rohda Raalte, waar Koen leider is van Rohda Raalte 3 en bij Lifestyle Centre, waar Koen traint.

Het ‘hoogtepunt’ van de uitzending is het bezoek van Koen en presentator Tim aan Dancetour Zwolle. Koen laat Tim Hofman ervaren hoe het is om klein te zijn. De billen en voorgevels die veelvuldig voorbij komen zijn volgens de presentator ‘awesome’, maar het halen van bier en vooral een bezoek aan de wc blijken lastig. Maar één gevoel blijft de presentator het meest bij. Koen heeft altijd plezier.

Heb je de aflevering gemist? Kijk deze terug via deze link.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.