booy verhoek is een specialist en een baasje

Met de komst van Wesley Verhoek heeft trainer Foeke Booy zijn gewilde versterking in de voorhoede binnen. “Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo’n speler.”

Booy ziet in Verhoek een specialist op de vleugels. “Hij neemt ervaring mee en kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij”, vertelt de oefenmeester op de clubwebsite.

In 248 officiële wedstrijden in het betaalde voetbal scoorde Verhoek inmiddels 32 maal. Onder trainer John van den Brom vormde Verhoek bij ADO een zeer gevaarlijk en effectief aanvalstrio met spits Dimitri Bulykin en linksbuiten Frantisek Kubik. Het bracht ADO destijds in de subtop van de Eredivisie. Bij Twente kwam Verhoek tot 12 duels, bij Feyenoord tot 31 wedstrijden. Op 2 oktober 2011 schreven Wesley en zijn broer John geschiedenis door beide te scoren in de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag (0-3).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.