booy handhaving cruciaal om door te pakken

Ruim 200 mensen, waaronder sponsoren, staf en selectie, kwamen woensdagavond af op de nieuwjaarsreceptie van Go Ahead Eagles. Plaats van handeling was het hoofdkantoor van Drukwerkdeal.nl aan de Maagdenburgstraat 24.

In een uiterst sfeervolle ambiance luisterden de aanwezigen onder genot van een hapje en een drankje naar Edwin Lugt en Foeke Booy. Beiden blikten vooruit op een zeer belangrijk jaar voor de club. “Wij zijn ons daar als selectie en staf bewust van”, aldus Booy. “Handhaving is cruciaal om, met de vernieuwbouw van het stadion, te kunnen doorpakken.”

Het optimisme over lijfsbehoud is groot bij de trainer. “Dat is mede gestoeld op ons spel in de eerste seizoenshelft, waarmee we eigenlijk meer punten hadden moeten pakken. Als we die lijn doorzetten, ben ik ervan overtuigd dat we ons handhaven.”

Michel Boerebach

Edwin Lugt maakte van de gelegenheid gebruik een bijzondere jubilaris in het zonnetje te zetten. Precies 12,5 jaar geleden trad Michel Boerebach in dienst bij Go Ahead Eagles. Ondanks dat hij verrast werd door zijn ‘huldiging’, ontroerde de assistent-trainer iedereen met de speech die recht uit zijn hart kwam. “Ik heb moeilijke tijden gekend. Als ik de club niet had gehad, was ik misschien wel ergens anders geweest.” Een groot applaus volgde.

Niet alleen Michel Boerebach zag de flitsende camera’s op zich gericht; ook verdediger Robin van der Meer stond in de picture. Hij tekende een opgewaardeerd contract met dezelfde looptijd: twee jaar, plus een optie voor nog een jaar. Zo had Van der Meer, ondanks de maandag opgelopen teenblessure, toch reden tot lachen. “Een mooie beloning van de club. Aan mij dit vertrouwen te blijven waarmaken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.