boek over laatste periode droste in nederland

In het boek blikt Honing, die landelijk bekend werd door zijn televisieoptredens en doordat Droste bij hem logeerde voordat hij naar Syrië vertrok, terug op de afgelopen jaren. Ook de periode die hij doorbracht met Syriëstrijder Zakariyya al-Hollandi, oftewel Victor Droste, komt aan bod.

Honing overwoog na het vertrek van Droste ook naar Syrië af te reizen. Maar nu, anderhalf jaar later, is hij gederadicaliseerd. ‘In het boek geeft hij openheid van zaken over de ondergrondse orthodoxe islam in Nederland en spaart hij zichzelf niet wanneer het gaat om zijn voormalige denkbeelden. Hij analyseert scherp en treffend waarom tien jaar islamdebat en overheidsbeleid vooralsnog alleen maar averechts heeft gewerkt en juist leidt tot verdere radicalisering. En hij geeft antwoord op de vraag wat voor hem de reden was om de orthodoxe islam uiteindelijk de rug toe te keren.’

Het boek is al te reserveren via Bol.com. Het 240-pagina’s tellende boek kost 19.95 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.