blije gezichten bij fruitmandentour stoppelkaters

Allemaal verraste en tevreden gezichten maakten de delegaties van de Stöppelkaters mee bij hun bezoek aan 20 geselecteerde bewoners in Raalte. Alleenstaanden die stuk voor stuk een gesprek en de fruitige geste konden gebruiken.

Het is inmiddels een goede gewoonte geworden dat willekeurige Raalternaren door de Prins, Hofdames, Oud Prinsen en leden van de Raad van Elf van de carnavalsvereniging bezocht worden tijdens hun jaarlijkse fruitmandentour. Dat alles aan ‘vooravond’ van een heftig en druk carnavalseizoen. Een gebaar dat door alle bezoekers zeer gewaardeerd werd.

Prins Edwin de 1e bezocht in Zwolle ‘Zuster Veenhuis’. Deze oud-inwoonster van Raalter en wijkverpleegster draagt de carnaval een warm hart toe en dat is wederzijds.

Maar ook Oud Prinsen raken wel eens in de lappenmand en vandaar dat Wil Osendarp dit illustere gezelschap op ‘de koffie’ kreeg. Wat achter bleef waren de lege glazen en de vitamientjes, dat laatste natuurlijk voor een spoedig herstel.

Met de fruitmandentour van dit weekend en het Gein Gala Bal afgelopen vrijdag begint carnaval echt te leven in bij de Stöppelkaters. Op het Gein Gala Bal werd Ben Lokate gekroond tot Stöppelkater van het jaar. Maurice Endeman kreeg de Zeldzame Kater.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.